ПОСЛЕ хитова "Сунчаница" и "Бездушни 2", у којима је сарађивао са великим Никитом Михалковом и једним од тренутно водећих руских редитеља млађе генерације Романом Пригуновом, наш глумац Милош Биковић поново снима у Русији.  Како каже за "Новости", реч је о филму са радним насловом "Иза границе" редитеља Александра Богуславског, чија је прва клапа после озбиљних припрема "пала" ових дана у Краснодарском крају у Азову, у месту Москва Грузија.
- Реч је о врло узбудљивој и необичној причи, и жанру који никада до сада нисам радио. То је нека "мешавина" авантуре - трилера - мистике, а ја играм преваранта који је "преиграо" казино за озбиљне паре - истиче Биковић. - Али, мој јунак се сусреће са изузетним противником, човеком који поседује способности на граници паранормалних, и упада у невољу. Да би се извукао, приморан је да за седам дана смисли акцију којом ће зарадити довољно новца да откупи свој живот. На том путу га очекују изненадна скретања у непознати свет мистике и парапсихологије, и то је некакав "оквир" у којем се догађа ова прича.
Поред Биковића који игра главну улогу, у глумачкој екипи филма "Иза границе" су и Љубов Асјонова, Аристарх Венес, Јевгениј Стићкин, Јуриј Ћуљсин.
- Срећан сам, и дивно се осећам на снимању. Сви су млади, одлично се слажемо, редитељ Александар Богуславски је млађи од мене годину дана, што ми се такође први пут десило у каријери. Од самог почетка рада све ми је јако занимљиво. Не знам шта ће испасти на крају, али замисао филма вреди покушаја - каже Милош Биковић, који је последњих година и у Русији један од најпопуларнијих глумаца, подједнако цењен и од публике и од критике.
Снимање филма "Иза границе" наставља се у Геленџику, а премијера би могла да се очекује почетком идуће године.

ПРОБОЈ ГОДИНЕ